Site Overlay

Втор форум ”Предизвици и дилеми во спроведување на Законот за семејно насилство”.

Успешно спроведен и 41680225_1989803561312343_4961318943554797568_n 41500299_1989803531312346_2005668410616184832_n 41471202_1989803594645673_3319242316526387200_n 41472418_1989803677978998_2383718918138101760_n 41473140_1989803627979003_2642198300643557376_n 41518498_1989803737978992_8898488349669457920_n Предизвици и дилеми во спроведување на Законот за семејно насилство.
Голема благодарност до сите присутни.