Site Overlay

Известување

Ве информираме дека следните  фокус групи е закажана за општина Сарај, на 20 април 2016 , од 12 часот во просториите на иоптината и фокус група во општина Шуто Оризари на  04.05.2016 од 12 часот во просториите на амбулантата, во просториите на невладината Хера.
Ќе има претставници од центар за социјална работа, општината, основни училишта и градинки. Ги покануваме заинтересираните самохрани родители од оваа општина (доколку се во можност) да присуствуваат на настанот.