Site Overlay

Контакт

Здружение на социјални работници на Град Скопје

Адреса : ул. „11 Октомври“ бр. 42 а
Претседател на Здружението: м-р. Јагода Насковска – социјален работник
e-mail: zsr.skopje@gmail.com

 

СОС линија за помош од дрога, поддржана од Град Скопје

тел/факс: 02/3212-690
адреса: бул: „Партизански одреди“ бр. 22, во градската библиотека „Браќа Миладиновци“, Скопје,  прв спрат
координатор на линијата: Катерина Серафимовска – социјален работник
e-mail: zsr.skopje@gmail.com