Site Overlay

Меѓународен ден на волонтерството

Ги покануваме сите заинтересирани членови на здружението да се вклучат во одбележувањето на Меѓународниот ден на волонтерството, на 05.12.2012 година. Секој Ваш предлог, иницијатива и активност ќе биде од голем придонес во одбележување на овој настан.