Site Overlay

Обука за ефикасна асистенција и упатување на корисниците на СОС услугите

  • Здружението беше дел од дводневната обука за ефикасна асистенција и упатување на корисниците на СОС услугите, организирана од Отворена Порта Ла Страда во Велес;34984795_10156404775129371_6354980215575281664_n 35067459_10156404775354371_644901739064983552_n 35142700_10156404775269371_5617647511830265856_n 35266877_1903614843264549_4613750729465659392_n 35296876_1903614713264562_2675299909946572800_n 35303816_10156404775214371_8316729080896552960_n 35369015_1903614789931221_8553902719784452096_n