Site Overlay

Презентација на СОС Линијата

На ден 18.06 УЖ на ВМРО-ДПМНЕ, Крива Паланка организираше трибина во соработка со презентери од СОС – линијата за помош од дрогата со цел да се пласираат поголем број информации за штетното влијание на дрогата на локално ниво и да се запознаат граѓаните за состојбата на ова прашање на државно ниво.
Голема благодарност до претседателката на УЖ, г-ѓа Елена М. Давидовска за прекрасната организација, потпретседателката г-ѓа Марија Т.Стефановска која обезбеди презентери од СОС,како и до стручниот тим дипломирани социјални работници Ивана Шалевсκа и Софија Величκовсκа кои беа и денешни презентери на трибината.
*
10460198_694756783963467_8230454683927403908_n 1907487_694757163963429_8271299374253710994_n 10422601_694756987296780_3090681448434519853_n