Site Overlay

Работилници со СОС Детско Село на РМ

Здружението овој месец организираше 6 работилници преку проектот Подигање на свесноста за здрави животни навикии и грижа за заштита на животната средина кај родители и деца од социјално ранливи категории поддржан од Министерство за животна средина и просторно планирање, на деца од социјално загрозени семејства и нивните родители. Работилниците се оддржаа во периодот од 06 до 25.12.2018 година во СОС Детско Село на РМ.

Слики може да погледнете на страната на СОС Детското Село.