Site Overlay

Семинар за обука на нови оператори на СОС линијата за помош од дрога

Во тек е семинарот за едукација на оператори на СОС линијата за помош од дроги, со студенти од 1ва и 3та година од институтот за социјална работа и социјална политика. Поддржан од Град Скопје.

55506896_2112674319025266_3320451160841650176_n 55528702_2112655899027108_2775882975957483520_n 55587650_2112655935693771_4823276057551437824_n 55621002_2112655795693785_6917497429566685184_n 55744542_2112655839027114_2260530421341093888_n 56375736_2112655872360444_8057344628522745856_n