Site Overlay

СОБРАНИЕ

Здружението на социјални работници на град Скопје на ден 24 април 2018 (вторник), со почеток од 17 часот, во Хуманитарниот дом Даре Џамбаз-Скопје (Сала 5) ќе се одржи Собрание.

Како членови на здружението Ве покануваме да земете учество на оваа работна средба.

AGENDA ZA SOBRANIE.2018