Site Overlay

Потреба од нови волонтери/ки

Сите оние кои сакаат активно да се вклучат во работата на “СОС линијата за помош од дрога”, како и во останатите проектните активности на здружението, можетете да не исконтактирате лично на бул. „Партизански Одреди “ бр. 22 во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ на прв спрат, на тел.број: 02/ 3212 690.