Site Overlay

Трет форум “Предизвици и дилеми во спроведување на законот за превенција, спречување и заштита од семејно насилство”.

Заврши и последниот форум “Предизвици и дилеми во спроведување на законот за превенција, спречување и заштита од семејно насилство”.
На него земаа учество социјални работници, инспектори, судии, правници и доктори од повеќе градови Кратово, Штип, Валандово, Пробиштип, Радовиш, С. Никиле, Гевгелија и Неготино.
Голема благодарност до CIVICA MOBILITAS и сите присутни.

41804858_1991300091162690_7184136811847876608_n41803374_1991299764496056_3800694775879827456_n41745314_1991299587829407_90892112257613824_n41745256_1991299871162712_2321822847355322368_n41692582_1991299621162737_2342369438323441664_n