Site Overlay

Учество на НВО САЕМ

Почитувани,
ЗСР – Скопје партнерски со  ЗСРРМ на 6ти Дек. ќе учествиваат со заеднички штанд на НВО Саемот во МКЦ. Во Прилог има Агенда од истиот.
Доколку има заинтересирани кои ќе сакаат да земат учество, за да ги презентираме здруженијата, нека се пријават на маил или нека ми се јават на 072 231 672 до утре (до 15 00 часот) за да се договориме и организираме.
НВО Саем Агенда