Site Overlay

Фокус група во општина Ѓорче Петров

На ден 31.03.2016 година, во просториите на Општина Ѓорче Петров се одржа фокус група во рамки на проектот „Локално, но гласно“ (LOCAL, but VOCAL), поддржан од Европската унија, во присуство на стручни соработници од детските градинки, основните и средните училишта, самохрани родители од општината, како и претставници на центарот за социјална работа.
IMG_20160331_121733 IMG_20160331_121815 IMG_20160331_121822