Site Overlay

Хуманитарен настан

На ден 28.11.2016 година, Здружението на социјални работници на град Скопје организира хуманитарен настан, заедно со учениците од СУГС “Панче Арсовски” – Скопје, како дел од прокетот “Преку младински волонетеризам до здрави животни навики”. Проект e поддржан од Град Скопје.