Site Overlay

Партнерски состанок со ИРИС Мрежата

42840786_10156666796719371_2859571882598858752_n42935558_10156666796614371_1417072172383338496_n42956527_10156666796829371_2453944111623831552_n

IRIS network Мрежата ИРИС ги обединува граѓанските организации во Македонија за да ги подобрат социјалните услуги !

На ден 28.09.2018, на партнерскиот состанок, Регионалната мрежа ИРИС ги обедини 18 Граѓански организации од Македонија кои што во наредните четири години ќе се залагаат да ги подобрат социјалните услуги наменети за ранливите категории на граѓани.